Camperplaats Brouwersdam | Faciliteiten

Faciliteiten

Onze faciliteiten zorgen voor een comfortabel verblijf op Camperplaats Brouwersdam. Voor meer informatie klikt u op één van de faciliteiten.

Duin Strand camping 2 3781

Camping 8 4 2023 9241

Receptie camping

Aan de overzijde van de straat (ingang A) bevind zich de receptie. Wij informeren u hier graag over de camperplaats en de activiteiten in de omgeving. 

Ook voor post, toeristische informatie, EHBO en het eventueel huren van kluisjes kunt u hier terecht.

Camping 8 4 2023 9273

Camperkiosk

Onze camperkiosk biedt u de mogelijkheid om op elk tijdstip van de dag in te checken met uw camper. Met uw ticket krijgt u toegang tot de camperplaats. De kiosk is alleen te gebruiken voor campers. Tevens vind u hier de douchemunten automaat en ons Inspiratiescherm.

Duin Strand camping 1 1292

Sanitaire voorziening

Midden op het terrein bevindt zich een verwarm sanitairgebouw. De douches zijn dagelijks van 8:00u tot 23:00u geopend, de wastafels en toiletten zijn dag en nacht geopend. Tevens zijn er minder-valide toiletten en douche en wasmachines en drogers (op de camping) aanwezig.

Camping 10 4 2023 1398

Camper service station

Tijdens uw verblijf, kunt u gratis gebruik maken van ons servicestation. Op verschillende plaatsen kunt u vuil water lozen, vers water tappen en uw chemisch toilet schoonmaken.

Duin Strand 21 5 2023 3265

Supermarkt

In de zomerperiode en de weekenden is de supermarkt geopend met een groot assortiment producten. Overheerlijk gebakken warme broodjes of croissants en voor 's avonds bij de barbecue een lekker stokbrood.

Camping 8 4 2023 9244 min

Snackbar

Geen zin om te koken of tijd voor de lekkere trek? U kunt hier terecht voor o.a. friet, snacks, een lekker ijsje of een pizza. De snackbar is tijdens drukke weekenden zoals Hemelvaart en Pinksteren geopend. Onze medewerkers bezorgen uw bestelling graag op de plaats.

Duin En Strand april2017 003

Speelvoorziening

De familiecamping (ingang A) beschikt over een voetbalkooi. Hier kunnen uw kinderen heerlijk voetballen. Verder zijn er helaas verder geen speeltoestellen op de camperplaats.

Camperkiosk

De camperkiosk aan de ingang van de camperplaats is dag en nacht toegankelijk. Indien u niet online gereserveerd heeft, kunt u 24/7 aanmelden in de kiosk. Wat vind u nog meer in de kiosk?

Douchemunten

Indien u gebruik wilt maken van onze douches, heeft u munten nodig. In onze kiosk hangt een automaat, waar douchemunten met contact geld verkrijgbaar zijn (€ 1,50 per stuk / 5 min.)

Inspiratiescherm

Een fietstocht, een wandeling? Een heerlijk restaurant of de evenementenkalender uit de omgeving bekijken? Dat doet u in de kiosk. Hier hangt ons Inspiratiescherm.

Intercom

Heeft u een vraag en de receptie van de camping is gesloten? Maak dan gebruik van de intercom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Camping 8 4 2023 9273