Duin en Strand | Faciliteiten

Faciliteiten

Onze faciliteiten zorgen voor een comfortabel verblijf op Camping Duin en Strand. Voor meer informatie klikt u op één van de faciliteiten.

Duin Strand camping 2 3781

Duin Strand 21 5 2023 3265

Supermarkt

In de zomerperiode en de weekenden is de supermarkt geopend met een groot assortiment producten. Overheerlijk gebakken warme broodjes of croissants en voor 's avonds bij de barbecue een lekker stokbrood. Daarnaast is er een ruime keus uit verse groenten en fruit, voorverpakt vlees, verpakte kaas en vleeswaren, zoetwaren, dranken en speelgoed. Tevens kunt u hier terecht voor een compleet verzorgde barbecue, inclusief de barbecue zelf!

Camping 8 4 2023 9244 min

Snackbar

Geen zin om te koken of tijd voor de lekkere trek ? U kunt hier terecht voor o.a. friet, snacks, een lekker ijsje of een pizza. De snackbar is tijdens drukke weekenden zoals Hemelvaart en Pinksteren geopend. Onze medewerkers bezorgen uw bestelling graag op de plaats.

Camping 8 4 2023 9241

Receptie camping

Aan de overzijde van de straat (ingang A) bevind zich de receptie. Wij informeren je hier graag over de camperplaats en de activiteiten in de omgeving. 

Ook voor post, toeristische informatie, EHBO en het eventueel huren van kluisjes kunt u hier terecht.

Camping 8 4 2023 9273

Camperkiosk

Onze camperkiosk biedt u de mogelijkheid om op elk tijdstip van de dag in te checken met uw camper. Met uw ticket krijgt u toegang tot de camperplaats. De kiosk is alleen te gebruiken voor campers. Tevens vind u hier de douchemunten automaat en ons Inspiratiescherm.

Duin En Strand april2017 003

Speelvoorziening

De familiecamping (ingang A) beschikt over een voetbalkooi. Hier kunnen uw kinderen heerlijk voetballen. Verder zijn er helaas verder geen speeltoestellen op de camperplaats.

Duin Strand camping 1 1292

Sanitaire voorziening

Midden op het terrein bevindt zich een verwarm sanitairgebouw. De douches zijn dagelijks van 8:00u tot 23:00u geopend, de wastafels en toiletten zijn dag en nacht geopend. Tevens zijn er minder-valide toiletten, minder-valide douche, wasmachines en drogers (op de camping) aanwezig. Muntjes voor de wasmachines zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Om te douchen heeft u muntjes nodig, deze kunt u in de camperkiosk uit een automaat kopen met contant geld.

Camping 10 4 2023 1398

Camper service station

Tijdens uw verblijf, kunt u gratis gebruik maken van ons servicestation. Op verschillende plaatsen kunt u vuil water lozen, vers water tappen en uw chemisch toilet schoonmaken.