Duin en Strand | Familiecamping vlakbij Renesse

CAMPING OP LOOPAFSTAND CONCERT AT SEA

Camping Duin en Strand heeft een perfecte ligging ten aanzien van Concert at Sea. Geen gedoe met parkeren of busvervoer, binnen 10 minuten staat u lopend bij ingang van het festivalterrein!

Alleen-kamperende jongeren onder de 21 jaar zijn niet toegestaan tijdens het Concert at Sea weekend.

OVERNACHTING RECHTSTREEKS BOEKEN

U kunt reserveren via onze website door het reserveringsformulier in te vullen. Het is dit jaar niet mogelijk om een overnachtingsarrangement via de website van Concert at Sea te boeken.

LET OP! U boekt alleen het verblijf. U zult zelf nog de kaarten van Concert at Sea moeten bestellen. De reservering is niet terug te geven indien u geen kaarten van Concert at Sea weet te bemachtigen.

UPDATE 19-3 09:45 uur: Tijdens CAS zijn we VOL geboekt. We hebben dus geen plaatsen meer beschikbaar.

Concertatsea 1600x740

OPTIE 1: EIGEN KAMPEERMIDDEL (VOL)

U neemt uw eigen kampeermiddel mee. Overnacht gedurende 3 nachten tijden Concert at Sea in uw eigen (dak)tent, camper, caravan of vouwwagen.

CONCERT AT SEA 2024 TARIEF IS € 72,50 P.P.

Let op! Auto's zijn niet inbegrepen en dienen opgegeven te worden. Reserveringskosten bedragen € 15,- per kampeermiddel.

Reserveer een CAS kampeerplaats (vol)
Foto 9 Motormagazine

OPTIE 2: HUURTENT ZONDER INVENTARIS (VOL)

U huurt bij ons een reeds opgezette bungalowtent zonder inventaris. In deze tent is enkel een vlonder, een picknicktafel, koelkast en kabelhaspel aanwezig.

CONCERT AT SEA 2024 TARIEF IS € 90,- P.P.

Let op! Wij verhuren de tenten aan minimaal 4 en maximaal 8 personen. Voor het huren van een tent betaalt u direct een borg van € 300,-. Na vertrek krijgt u deze van ons geretourneerd op uw bankrekening (mits er geen schade is ontstaan). Reserveringskosten bedragen € 15,- per tent. Auto's zijn niet inbegrepen en dienen opgegeven te worden.

Reserveer een CAS huurtent (vol)
Duin Strand camping tenten 2022 7276

CAS XL: 4 OVERNACHTINGEN

Geen zin in de file naar Zeeland op de donderdag? Dan kiest u voor het XL-arrangement. U bent dan al op woensdag 26 juni welkom. Het XL-arrangement kost bij bij Optie 1 € 15,- per persoon extra en Optie 2 € 17,50 per persoon extra.

In alle genoemde arrangementsprijzen is één stroomaansluiting per plaats en toeristenbelasting inbegrepen.

Download 3

DONDERDAGAVOND PRE PARTY

Mocht u geen kaarten hebben voor de donderdag tijdens Concert at Sea? Geen nood! Wij organiseren jaarlijks de CAS PRE PARTY op donderdagavond. Deze is GRATIS toegankelijk voor onze CAS-kampeerders. Wederom komt Q-music met de Foute Party naar de Schuur. Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond is ons Café geopend voor een drankje.

Whatsappimage2019 08 17at19 47 35

CONCERT AT SEA PLAYLIST